• 0575 461820
Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang

Kinderopvang de Speelweide

Kinderopvang De Speelweide verzorgt voor onze school buitenschoolse opvang. De Speelweide is een kleinschalig kinderdagverblijf in het buitengebied van Keijenborg en biedt de kinderen een huiselijke en gezellige opvangplek. 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.despeelweide.com 

Kinderopvang De Speelweide
Steenderenseweg 25
7255 KC Hengelo (Gld)
Telefoon 0575 - 465 351
Email info@despeelweide.com 


Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Humanitas

De BSO (buitenschoolse opvang) van Kinderopvang Humanitas is een vertrouwde plek waar een kind zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. Maar waar ook van alles te beleven is na schooltijd. Kinderopvang Humanitas biedt naschoolse opvang en vakantieopvang aan in Hengelo Gld.

De gezellige BSO PretLab bevindt zich op Sarinkkamp 1 in Hengelo Gld, grenzend aan sporthal De Kamp. De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken van 14.00 uur tot 18.30 uur. Kinderen van scholen buiten Hengelo kunnen met de taxi naar de BSO komen. Tijdens de schoolvakanties is de BSO open op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Ook als u interesse heeft voor BSO op woensdag of vrijdag kunt u zich melden. Wilt u eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze BSO ruimten, dan kunt u bellen met BSO PretLab tel. 074-2051541 om een afspraak te maken voor een bezoekje. Belangstellenden voor BSO kunnen contact opnemen met het regiokantoor tel. 0314-711115.