Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

De Speelweide

Kinderopvang De Speelweide verzorgt voor onze school buitenschoolse opvang. De Speelweide is een kleinschalig kinderdagverblijf in het buitengebied van Keijenborg en biedt de kinderen een huiselijke en gezellige opvangplek.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.despeelweide.com

Kinderopvang De Speelweide
Steenderenseweg 25
7255 KC Hengelo (Gld)
Telefoon 0575 - 465 351
Email info@despeelweide.com

Buitenschoolse opvang

De Wilgenhof (Juut & Co)

Buitenschoolse opvang

BSO de Wilgenhof is gevestigd aan de Banninkstraat 48 te Hengelo (GLD).

Aard van de opvang

Wij creëren een veilige en zorgzame omgeving waar uw kind zich thuis voelt en zichzelf optimaal kan ontwikkelen. Uw kind kan zich bij Juut & Co in een groep met kinderen van diverse leeftijden optrekken aan andere kinderen, maar anderzijds zich ook leren beheersen in contact met jongere kinderen.

Het belang voor ouders/verzorgers is dat zij hun kind in vertrouwde professionele handen kunnen geven en daar ook zekerheid over kunnen verschaffen. De opvang moet veilig, betrouwbaar en open zijn. Ook moet Juut & Co een klankbord kunnen zijn voor de ouders/verzorgers.

Bij buitenschoolse opvang is het mogelijk om uw kind voor schooltijd, na schooltijd en in de vakanties op te laten vangen. De opvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

BSO PretLab

De BSO (buitenschoolse opvang) van HumanKind is een vertrouwde plek waar een kind zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. Maar waar ook van alles te beleven is na schooltijd.

De gezellige BSO PretLab bevindt zich op Sarinkkamp 1 in Hengelo Gld, grenzend aan sporthal De Kamp. De BSO is geopend op maandag t/m donderdag in de schoolweken van 14.00 uur tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang